Békesség

Gondoskodás

Szeretet

Törődés

Olajág Otthonok I. Józsefváros

idősek otthona

Józsefváros

Budapest szívében – a VIII. kerületi Mátyás téren – fekvő otthonunk családias hangulatáról, a lakókat őszinte szeretettel körülvevő gondozóiról ismert. A nyugodt, békés környezetet nyújtó intézmény az életvitelükben fokozottan korlátozottak számára is méltósággal megélt mindennapokat biztosít. Az intézmény állandó bentlakásra vagy átmeneti időre történő ápolás-gondozásra egyaránt lehetőséget biztosít.

Az otthonban kialakított pálmakertből, mint a társasági élet központjából nyílik a könyvtár és az ebédlő. Az intézmény gondozott kertje tavasztól őszig hangulatos műsoroknak ad otthont, ahol akár a fák adta árnyas helyeken, akár a napsütötte részeken kényelmes ülőbútorok kínálnak lehetőséget a pihenésre. A kert hangulatos tavacskája felett minden igényt kielégítő színpad áll nézőtérrel, ahol ismert előadók váltják egymást.

Lakóink – igény szerint – nővérhívásra alkalmas telefonnal, kábeltelevízióval ellátott egy-, illetve kétszobás, fürdőszobával rendelkező apartmanokban, vagy közös fürdőhelyiséggel rendelkező egy-, illetve kétágyas és néhány háromágyas szobában kerülnek elhelyezésre.

 

Galéria

Életképek otthonunk mindennapjaiból

Hírek, események

Programok

Józsefvárosi programok

Józsefvárosi programok

Térkép

Kapcsolat
Az Olajág Otthonokkal kapcsolatos további kérdéseire szívesen válaszolunk!
(06 1) 510 0010
Amennyiben lakónkat keresi telefonon, kérjük a (06 1) 303 2883/ lakói mellék telefonszámot hívja!

Text on the button