Kötődés

Harmónia

Olajág Otthonok V. Törökbálint

idősek otthona

Törökbálint legcsendesebb részén, egy ősfás parkban fekvő otthonunk a vidéki hangulatra, friss levegőre vágyók ideális lakhelye. A családias, természetközeli intézmény kiegyensúlyozott életvitelt biztosít a velünk élők számára.

A közösségi élet kedvelt színterei a lakószintenként elhelyezkedő közösségi terek és a gyönyörűen felújított, világos társalgó a földszinten a légkondícionált étterem mellett. A kiválóan felszerelt könyvtár biztosít helyszínt több klubnak, vetélkedőnek is, illetve az olvasni vágyók is kényelmesen elhelyezkedhetnek itt. Szép időben a kertben található lengőteke, pingpongasztal és kerti grillező az idő tartalmasabbá tételét teszi lehetővé. Programjainkat többek között kirándulásokkal és színházlátogatásokkal tesszük színesebbé, így gondoskodva a szabadidő tartalmas eltöltéséről.

Az intézmény uszodája, mely az egészség megőrzésében is aktív szerepet játszik, rendkívül kedvelt a lakók körében.

Lakóink elhelyezését nővérhívásra alkalmas telefonnal és kábeltelevízióval ellátott, teakonyhával, fürdőszobával rendelkező, többségükben teraszos, egy-, illetve kétszobás apartmanjainkban tudjuk biztosítani, 20 és 45 négyzetméter közötti alapterületen, igény szerint.

Virtuális séta

Galéria

Életképek otthonunk mindennapjaiból

Hírek, események

Programok

Törökbálinti programok

Törökbálinti programok

Térkép

Kapcsolat
Otthonaink szolgáltatásai, illetve elhelyezési lehetőségek kapcsán felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk!
(06 1) 510 0010
Amennyiben lakónkat keresi telefonon, kérjük a (06 23) 515 300/ lakói mellék telefonszámot hívja!

Text on the button