Programok

Az Olajág Otthonok programjait jelenleg csak a lakók látogathatják.

A programok a mindenkori aktuális, javasolt létszám-, és távolságlimitet, ki-, és bejárási tilalmat figyelembe véve kerülnek megrendezésre, a lakók egészségének megőrzése érdekében.

Intézményeink támogatják a szabadidő tartalmas eltöltését, ezért sokszínű programlehetőségeket kínálnak a velünk élők számára. Otthonainkban a lakók bevonásával, érdeklődésük és igényeik figyelembe vételével kerülnek megszervezésre a klubok: irodalmi klub, világjárók klubja, kertbarátok klubja, kézműves és kézimunkaklub, táncklub, bridzs és egyéb foglalkozások.

Zenés rendezvények, ünnepekhez köthető bálok, előadóművészek, táncművészek teszik színessé a mindennapokat. Minden otthonunk széles könyvválasztékkal rendelkező könyvtárral várja az olvasni vágyókat, de színházi előadások, múzeumlátogatások megszervezésére is rendszeresen sor kerül. Mozgáskorlátozottak utaztatására is alkalmas buszunkkal az országhatáron belül és a határokon túl is szervezünk kirándulásokat.

A világi programok mellett odafigyelünk lakóink lelki életére, segítjük őket vallásuk gyakorlásában.
A lakóink részére szervezett programok egy részét látogathatóvá tesszük az érdeklődők számára is, hogy betekintést nyerhessenek otthonaink életébe.
Otthonaink programjairól, időpontjáról, ezeken belül a látogatható, nyílt programokról részletes tájékoztatás található az intézményenkénti programtáblázatokban.

Józsefváros programok

Újpalota programok

Csepel programok

Törökbálint programok

Zugló programok