Gondtalanság

Kiegyensúlyozottság

Közösség

Szabadság

Olajág Otthonok III-IV. Csepel

idősek otthona

A Csepel kertvárosában csendes utcákkal és zöldellő parkkal körülvett otthonunk lakói egyszerre élvezhetik a város közelségét és a zöldövezet nyújtotta békés, természetes környezetet. Intézményünket sok idős házaspár, illetve csepeli lokálpatrióta választja otthonának.

A lakószintenként kialakított közösségi helyiségekben rendkívül élénk társasági élet zajlik. Intézményünk bentlakóinak és a csepelieknek egyaránt kedvezni szeretnénk azzal, hogy a programszervezőink által szervezett színvonalas foglalkozások mellett az érdeklődők a lakók által kezdeményezett programokon is részt vehetnek.

Lakóink akadálymentesített, nővérhívásra alkalmas telefonnal és kábeltelevízióval ellátott, teakonyhával, fürdőszobával rendelkező, egy-, másfél-, és kétszobás apartmanokban kerülnek elhelyezésre. Az apartmanok alapterülete 16-51 négyzetméter.

Csepeli otthonunkban megnyitotta kapuit Demens Fokozott Ápolási Részlegünk, ahol demenciával élők számára biztosítunk szakszerű ellátást, ingergazdag környezetet, biztonságot.

Galéria

Életképek otthonunk mindennapjaiból

Hírek, események

Programok

Térkép

Kapcsolat