Gondtalanság

Kiegyensúlyozottság

Közösség

Szabadság

Olajág Otthonok III-IV. Csepel

idősek otthona

A Csepel kertvárosában csendes utcákkal és zöldellő parkkal körülvett otthonunk lakói egyszerre élvezhetik a város közelségét és a zöldövezet nyújtotta békés, természetes környezetet. Intézményünket sok idős házaspár, illetve csepeli lokálpatrióta választja otthonának.

A lakószintenként kialakított közösségi helyiségekben rendkívül élénk társasági élet zajlik. Intézményünk bentlakóinak és a csepelieknek egyaránt kedvezni szeretnénk azzal, hogy a programszervezőink által szervezett színvonalas foglalkozások mellett az érdeklődők a lakók által kezdeményezett programokon is részt vehetnek.

Az otthonban kialakított sószobában kellemes zene, rendkívül barátságos légkör, kényelmes bútorok, a színskála minden árnyalatában játszó fények és persze töménytelen mennyiségű parajdi és Himalája só esztétikusan elrendezve várja a lakókat és dolgozókat. Aki belép, nem tud úgy kimenni, hogy le ne üljön, s ha már leült óhatatlanul is meglegyinti a nyugalom és az időtlen béke érzése. A sónak rendkívül jó hatással van többek között a műtétek utáni regenerálódásra, a krónikus légzőszervi betegségekre és az asztmás, allergiás betegségekre is.

Az intézmény kertjében kialakított rózsalugas szépsége és illata közérzet javító, az elhelyezett kerti ülőbútorok csevegésre hívogatóan várják a lakókat.

Lakóink akadálymentesített, nővérhívásra alkalmas telefonnal és kábeltelevízióval ellátott, teakonyhával, fürdőszobával rendelkező, egy-, másfél-, és kétszobás apartmanokban kerülnek elhelyezésre. Az apartmanok alapterülete 16-51 négyzetméter.

Csepeli otthonunkban megnyitotta kapuit Demens Fokozott Ápolási Részlegünk, ahol demenciával élők számára biztosítunk szakszerű ellátást, ingergazdag környezetet, biztonságot.

Virtuális séta

Galéria

Hírek, események

Programok

Csepeli programok

Csepeli programok

Térkép

Kapcsolat
Az Olajág Otthonokkal kapcsolatos további kérdéseire szívesen válaszolunk!
(06 1) 510 0010
Amennyiben lakónkat keresi telefonon, kérjük Csepel, Tejút és Rakéta utca esetében egyaránt a (06 1) 278 1800 /lakói mellék telefonszámot hívja!

Text on the button