Bakancslistás kérés teljesítése, vendégünk: Nyertes Zsuzsa

20190417_102833
2019. május 10.

Az Olajág Otthonok csepeli intézményében egy újabb bakancslistás kérést tudtunk teljesíteni, hiszen elfogadta meghívásunkat Nyertes Zsuzsa művésznő.

Nieder Rudolfné Erzsike néni kérése az volt, hogy szeretne személyesen találkozni és beszélgetni a művésznővel. Erre a csepeli otthonban került sor, ahova lakóink mellett meghívtuk a Rozmaring Nyugdíjas Egyesület tagjait is, akiknek hosszú évek óta Erzsike néni – akit mindenki csak kedvesen Tyúkanyónak becéz – a vezetője, és ezt az alkalmat is szerette volna velük megosztani.

A művésznő minden feltett kérdésre szívesen válaszolt, érdeklődéssel hallgattuk a gyerekkori emlékeit, pályafutásának kezdeti nehézségeit. Mesélt arról is, hogy milyen összeegyeztetni a munkát és a családi életet a színházi világban egy nő számára. Saját versével, és búcsúzóul egy dalcsokorral ajándékozta meg a jelenlévőket. „Különös, vidám hangulatot váltott ki, hogy közösen énekelhettünk vendégünkkel, felejtve ezzel az időskori gondokat.” – mondta Erzsike néni, akinek sikerült örömet szereznünk azzal, hogy megszerveztük számára ezt a találkozót.

20190417_100948