Látogatási Rend az Olajág Otthonok Mátyás téri telephelyén

matyas-nyito-doboz
2021. január 08.

Kedves Lakó! Kedves Hozzátartozó!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az ünnepek során bevezetett látogatási lehetőséget, az alábbiak szerint, 2021. január 31-ig fenntartjuk.

A látogatás változatlanul az épület földszinti látogató helyiségben lehetséges előzetes bejelentkezés (regisztráció) alapján, egyidejűleg két látogató érkezhet a lakóhoz.

Továbbra is nagyon fontos, hogy a látogató csak akkor jöjjön be az intézménybe, ha Ő és a vele együtt élő hozzátartozói valóban teljesen tünet- és panaszmentesek! Erről a portánál nyilatkozni is kell. Feltétlenül tartsák be ezt a kérést, mert ellenkező esetben hozzátartozójukat és az intézmény többi lakójának egészségét, biztonságát veszélyeztetik!

Változatlanul szükséges a látogatást megelőzően két nappal a telefonos bejelentkezés, avagy az on-line regisztráció.


A látogató a következő linken foglalhat magának időpontot. Az online felület 2021. január 8-án péntektől érhető el.
http://www.olajagotthonok.hu/latogatoi-idopont-foglalas/

Telefonos foglalás a következő telefonszámon lehetséges: +36-1-510-0012

A megadott szám 2021. január 8-án péntektől hétköznapokon, 8.00 és 16.00 óra között érhető el.

Látogatási idő:

Az „intézmény lakóit 2021. január 11-tól keddi és pénteki napokon 9.00-től 12.00-ig és 13.00-tól 15.00-ig látogathatják, 20 perces időtartamban.


A látogatás feltételei továbbra is változatlanok az alábbiak szerint:

  • Egy-egy látogató 20 percet tölthet együtt a lakóval. Kérjük, hogy pontosan érkezzen és tartsa be az időpontot, mert két látogatás között a helyiséget fertőtlenítjük és szellőztetjük.
  • A látogató érkezésekor a portán kézfertőtlenítés és lázmérés történik, illetve ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot. A maszk viselése a látogatás teljes időtartama alatt kötelező. Kérjük, időben érkezzen, hogy a portai adminisztráció már a kijelölt látogatási időpont előtt megtörténjen.
  • Kérjük, hogy ajándékait, csomagjait, névvel és szobaszámmal felcímkézve a portán adja le, mert a személyes találkozás során nincs lehetőség az átadásra. A csomag még aznap a lakó apartmanjába kerül.
  • Fekvőbeteg lakóink, avagy amennyiben a lakó bármely okból szobai izolációra (szoba-karantén) kötelezett, ebben az időszakban sem látogathatók.

Oláh Csilla intézményvezető