Gyalogtúra Csepel Rákóczi-kert

20190516_4 Csepel túra Rákóczi-kert
2019. május 31.

2019. május 16–án, csütörtökön a csepeli Rákóczi-kertbe terveztünk gyaloglást a Tátika Óvoda óvodásaival közösen. A csepeli Olajág Otthonok Nordic Walking Klubjának aktív tagjai és több gyalogolni vágyó lakó is izgatottan készülődött, hiszen nem csak egyszerűen gyalogolni indultunk, hanem egy játszótérre, ahol együtt játszhatunk az ovisokkal.

Megérkezésünkkor az ovisok vidáman fogadtak minket. Egyforma sapkák és egyforma kitűzők, mint két csapat. A bemutatkozást és az ismerkedést követően igazi kincskeresésen vehettünk részt. Színes labdákat kellett megkeresni – négy szín, négy csapat – és a kincses szigetre szállítani. Sok-sok nevetés és izgalom után a Rákóczi-kertben felállított játékvár bevétele volt a következő állomás.

A közös játék olyan jól sikerült, hogy klubtagjaink közül többen is bemerészkedtek a várba, sőt, volt olyan bátor jelentkező is, aki még a csőcsúszdát is kipróbálta a gyerekek kedvéért! Hiába a 85 év korkülönbség, a lélek fiatalsága és játékossága közös nevezőre hozhat mindenkit.

 

A közös programot a gyaloglással, majd egy közeli cukrászda meglátogatásával fejeztük be. A gyerekeknek fagylalt járt, a felnőtteknek kávé, sütemény. Köszönjük, hogy ezekhez a közös és különleges élményhez hozzásegítettek minket!

20160516 Csepel túra Rákóczi-kert